pirmdiena, 2015. gada 8. jūnijs

Plāns


Mums ir 3 nedēļas laika (no 20.06.2015-12.07.2015). Izmantosim Jāņus kā papildus brīvdienas, jo darbā nav tik vienkārši pazust uz tik ilgu laika posmu, bet paldies viņiem par sapratni. Protams, ka 3 nedēļas nav pietiekami, lai noietu 800 km, tādēļ izlemjam sākumā iet ar kājām un pēc tam izmantot velosipēdu. Tas visu nepadara vienkāršāku, bet gan uzliek papildus atbildību par katras dienas nomēroto daudzumu. Nolēmām izveidot ceļa plānu, lai ir pēc kā vadīties, taču vienojamies ar Santu, ja mums tas viss sāks kaitināt, tad brauksim ar autobusu uz tuvāko pludmali sauļoties :) (ņemot vērā mūsu raksturiņus, tas nenotiks). Tas ko gribam paveikt, šī atvaļinājuma ietvaros, ir Džeimsa Bonda cienīgs sižets – mums ir 3 nedēļas laika, jānoiet 800km + gribam vēl atpūsties pēc lielā pārgājiena un ja noņem nost nokļūšanu turp un atpakaļ (lidmašīna, vilciens, autobuss), tad beigās iešanai atliek maz dienu. Kā to paveikt??? Cerība uz plānu „H&S”. 



Plānojam iet 11 dienas ar kājām un 7 dienas braukt ar velosipēdu. Kad nokļūsim līdz galamērķim (Santjago katedrāle), gribam tupināt ceļu līdz Finisterrei – tā dēvētā pasaules mala. Daudzi svētceļotāji tā dara, ka turpina ceļu līdz Finisterei, bet tās ir papildus 3 dienas un to mēs nevaram atļauties. Par cik galamērķi būsim sasnieguši (Santjago), tad līdz Finisterei brauksim ar autobusu un tur apmetīsimies viesnīcā, lai baudītu pelnīto atpūtu.  

  
Šis varbūt nav tas pārgājiena temps, kādā vajadzētu iet, bet mums nav laika to samazināt, tā teikt - katram savs ceļš ejams...

3 komentāri:

  1. Ļoti labs plāns!:) Malači! Ticu, ka Jums viss izdosies!:)

    AtbildētDzēst
  2. Labs plāns! Tikai īpaši neieciklējaties uz plānu. Ejat tik, cik tajā dienā prasās, jo pavisam noteikti būs dienas, kad prasīsies vairāk kā 20km noiet kaut arī plānā ir 20 ar mazu astīti. :)
    Trešajā dienā iesaku iet mazāk par 39 km un tos sadalīt uz 4.un 5.dienu. Galvenais sākumu nepārforsēt, lai kājām nav pārāk liels pirmais šoks :)
    Lai izdodas! ;)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par atbalstu un ieteikumiem! Ņemsim tos vērā. Prioritāte noteikti būs mūsu pašsajūta un ceļa plāns būs, lai saprastu vai ejam pietiekamā tempā.

    AtbildētDzēst