pirmdiena, 2015. gada 29. jūnijs

9. diena

Šī diena sākās ar negaidītu pagriezienu - mūsu plāns par riteņu nomu nobruka kā smilšu namiņš un nācās domāt par citu risinājumu. Tas mums daudz iegriež! Mums iešanai ir palikušas 11 dienas un izlēmām, ka vajag nokļūt līdz Astorgai un tad 11 dienās mēs varētu paspēt tikt līdz Santiago ar kājām, vienu posmu pārlecot ar transportu. Tas nebija tas ko vēlējāmies un plānojām, taču bija jāpielāgojās situācijai. Varianti bija stopēšana, autobuss, taksis. Kā loğiskāko variantu izvēlējāmies autobusu, taču visas biļetes bija izpirktas.. Atradām citu reisu, bet tas pienāk tikai 2:00 naktī. Mēs nopirkām biļetes un sākām domāt par atpūtu, jo visa diena bija brīva.
Iepriekšējā vakarā mūs bija panācis Jans un viņam šī bija pēdējā diena Santiago ceļā, taču nākamgad viņš turpināšot iet līdz galamērķim. Kopīgi gājām brokastot. Vienā no kafējnīcām paņēmām omleti ar kafiju un tur stāvēja galda spēle.. Tas bija kautkas no Riču-raču, bet spāņu versijā. Mēs uz vietas izdomājām savus noteikumus un sākām spēlēt. Bija interesanti, jo es vinnēju. :) Pēc tam devāmies uz autoostu, lai pavadītu Janu, jo viņa reiss bija 11:00. Tā nu sanāca, ka ar viņu mēs visbiežāk satikāmies un jau no paša sākuma labi sapratāmies. Viņš mūs uzaicināja pie sevis ciemos uz Hamburgu par ko mēs priecājāmies. Jans aizbrauca un no 11:00-2:00 mums bija brīvais laiks, netipiski svētceļotājiem. Mēs pat nezinājām ko iesākt, jo bijām pieraduši visu laiku iet. Aizgājām līdz infocentram un tad tik sākās... Mēs devāmies uz akvaparku! Jā, zinu, pilgrimīši (svētceļotāji) varēja tikai sapņot par to, bet mēs ar Santu īstenojām sapni.. Izmantojām brīvo laiku pēc pilnas programmas. Kāds varbūt teiks, ka tas nav godīgi, bet mums tas neinteresēja - tas ir mūsu ceļš un akvaparks bija tur iekšā! Ja Jūs zinātu, kas tā bija par baudu.. Tur bija 2x50m baseini, atrakciju trubas, mazie baseini - nu tāds riktīgs komplekss zem klajas debess. Tur pat zem kociņa ēnā arī nosnaudāmies diendusiņā. Pēc tam gājām ēst vakariņas un izlēmām vēl aiziet uz spāņu Kinoteātri - filma "All is lost". Tas bija ekskluzīvi un burvīgi, jo bijām tikai divi vien visā auditorijā. Izvēlējāmies skūpstu rindu :)
Šodien bija lieliska atslodzes diena, bet rīt mūs gaidīs grūta diena, jo gulēsim autobusā un kad izkāpsim, uzreiz sāksim iet. Priekšā mums vēl ir tāls ceļš, vēl tālāks nekā mēs jau esam nogājuši.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru